Isprobajte Celliant™ proizvode i nesmetano uživajte svim vašim svakodnevnim aktivnostima.

Za Celliant® sam čuo prije godinu dana. Celliant® sam upoznao usmeno, putem weba, raznih foruma i pisanih materijala. Naišao sam na kliničke studije koje dokazuju njegovu djelotvornost. Isto tako sam naišao na certifikate koji dokazuju da su Celliant™ prozvodi proizvedeni u skladu s najstrožim normama EU kao jamstvo kvalitete i dugotrajnosti. U vrhunsku kvalitetu Celliant™ proizvoda sam se i osobno uvjerio koristeći dodatke za spavanje proizvedene od Cellianta®.

Kao specijalizant psihijatrije u svakodnevnom se susrećem s ljudima kojim imaju poteškoća sa spavanjem.

Slušajući o tegobama drugih ljudi načuo sam kako opisuju iste one tegobe koje sam i sam svojevremeno imao dok nisam o važnosti spavanja počeo promišljati drugačije. Poželio sam spavati bolje i osjećati se bolje, te sam prethodna promišljanja odlučio i primijeniti na sebi.

Koristeći Celliant™ jastuk, pokrivač i podlogu za madrac, osjećam se vitalnije, odmornije  i spremnije za cjelodnevne aktivnosti. Budim se opušteniji, s manje jutarnjeg umora, trajnije dnevne koncentracije na radne aktivnosti, te poboljšanog općeg psihofizičkog osjećanja.

Celliant™ proizvode naročito preporučam osobama oboljelima od kroničnih bolesti poput dijabetesa, artritisa i reumatoidnih bolesti.

Vedran Orešković, dr. med.

Certifikat za materijal

Svi materijali u CELLIANT™ proizvodima nositelji su certifikata Oeko-Tex standard 100®, proizvoda 1. klase što znači da materijali i tvari koje se koriste u proizvodnji nisu štetni za ljudsko zdravlje i kao takvi smiju biti u dodiru i s bebama. To je ujedno i najstroži standard koji se može dobiti, a vezano uz neškodljive, nekancerogene proizvode i kemijske alergene.
Premium jastuk s Celliantom

Glavne prednosti:
Revolucionarni dizajn za najbolji san. Vrhunska udobnost. Hit proizvod.

Navlaka jastuka
Jastučnica napravljena od CELLIANT™ tkanine koja zbog mogućnosti povećanja razine kisika, klinički dokazano pomaže ublažiti bol, pomaže ubrzati cirkulaciju, regulira tjelesnu temperaturu, povećava fizičku učinkovitost, pridonosi bržem oporavku i poboljšava kvalitetu spavanja.

Navlaka je dodatno obogaćena karbonskim vlaknima Intense® za najveću zaštitu, koja neutraliziraju prirodni naboj tijela, oslobađajući ga napetosti, te na taj način CELLIANT™ navlaci daju anti-stres kvalitetu. Omogućavaju brzo pražnjenje elektriciteta te dublji, relaksirajući san. Intense® je antistatičan te aktivno odbija prašinu!

Revolucionarna zaštita s ionima srebra Argentum + učinkovito odbija grinje i bakterije. Iznimna prozračnost pomaže sprječavanju znojenja. Koži ugodna tkanina. Primjeren za osobe sklone alergijama. AIRMESH klimatski modul osigurava odličnu cirkulaciju zraka, veću prozračnost i svježinu.

Tržišna informativna cijena: 1.350,00kn

Premium Vital podloga s Celliantom

Glavne prednosti Premium Vital podloge s Celliantom™:

Zahvaljujući materijalu Celliant® koji klinički dokazano povećava razinu kisika te samim time pridonosi:

 • povećanju razine kisika do 29%
 • pomaže ubrzati cirkulaciju te pomaže u uklanjanju grčeva u nogama i tijelu
 • pomaže smanjiti bol
 • pomaže kod kroničnih bolova u leđima, vratu, križima
 • pomaže regulaciji tjelesne temperature
 • pomaže povećati fizičku učinkovitost
 • pridonosi bržem oporavku
 • olakšava kretanje
 • poboljšava kvalitetu spavanja
 • opušta i ima smirujući utjecaj na živčani sustav
 • ublažava glavobolje i migrene
 • osnažuje mišiće
 • pomaže u liječenju nesanice

Tržišna informativna cijena: 8.500,00kn

Premium Vital pokrivač s Celliantom

Čarobno topao, ugodan, prozračan. Vrhunska kombinacija za čarobne noći.

Celliant™ pokrivač namjenjen je osobama koje za sebe biraju samo najbolje.

Pruža zadovoljstvo svima, koji cijene visok stupanj udobnosti. Idealan je izbor za sve koji žele upotpuniti komplet Celliant™ programa za cjelokupnu terapiju.

Duplo sašiveni pokrivač i punjenje koje se nalazi između, zajedno sa zrakom, djeluju kao prirodni termo regulator. Prilagođava se svakom položaju tijela tako da se uvijek osjećate dovoljno i nježno pokriveni. Daje nezamjenjivi osjećaj zdrave i ugodne topline. Sadrži Celliant® koji klinički dokazano povećava razinu kisika te samim time potiče cirkulaciju, regulira tjelesnu temperaturu, pomaže ublažavanju bolova.

Celliant™ pokrivač prava je blagodat za vaše zdravlje.

Tržišna informativna cijena: 7.000,00kn

Celliant™ komplet za spavanje

Celliant™ komplet sadrži sve što Vam je potrebno za više energije, bolji san i bolje zdravlje

U kompletu se nalaze:

 • Celliant™ memory puzzle jastuk
 • Premium Vital podloga s Celliantom
 • Premium Vital pokrivač s Celliantom

Tržišna informativna cijena: 16.850,00kn

Želite više informacija ili naručiti proizvod?

… ili nam pošaljite poruku:

 

Pošalji poruku