POLITIKA PRIVATNOSTI I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Domisan d.o.o. sa sjedištem u Rijeci, na adresi M. Krleže 8, OIB: 22460216806 je voditelj Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. Domisan d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Domisan d.o.o. je sukladno relevantnim propisima imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka kojeg možete kontaktirati vezano za sva pitanja povezana s obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanje svojih prava na zaštitu osobnih podataka. Način kontakta je moguć putem e-mail adrese na info@domisan.hr, telefonski na +385 98 713 418, te poštom na adresi Miroslava Krleže 8, 51000 Rijeka, za “Domisan d.o.o. – SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA”.

VRSTA OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

Podaci koje prikupljamo nužni su za ispunjenje putovanja ili izleta, a to su ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB, kontakt-broj telefona, e-mail adresa, broj mobitela. Podatke sakupljamo na temelju legitimnog interesa budući da poslovanje Domisan d.o.o.-a ovisi o prodajnim rezultatima te se kontaktiranje klijenata smatra jednom od osnovnih djelatnosti koja je nužna za poslovanje tvrtke. Vašim podacima pristup imaju isključivo djelatnici i vlasnici Domisan d.o.o., a svaki podatak uz Vaš zahtjev bit će trajno izbrisan iz baze.

NAČIN OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke Domisan d.o.o. obrađuje u elektroničkom obliku uz primjenu svih propisanih pravnih, organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka. Pristup je omogućen samo ovlaštenim osobama uz lozinku i evidenciju pristupa, uz primjenu mjera informatičke sigurnosti od neželjenog pristupa i zaštite od gubitka podataka.

NAČIN KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci se neće ustupati trećim osobama, osim ako takvo pristupanje nije pravno utemeljeno.

Pravna osnova obrade podataka radi upućivanja obavijesti ili profiliranih obavijesti je Vaša privola. Ova privola vrijedi do opoziva i možete ju u svakom trenutku opozvati u pisanom obliku ili pozivom službeniku za zaštitu osobnih podataka.

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi pružanja usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo nikome, osim:

  • u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
  • u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
  • pružateljima usluga naplate i druge financijske institucije: kada Vi ili vlasnik kreditne kartice korištene za rezervaciju zatražite povrat novca za Vašu rezervaciju, moramo podijeliti određene informacije s pružateljem usluge naplate i relevantnom financijskom institucijom koja će izvršiti povrat

RAZDOBLJE POHRANE

Vaše podatke ćemo čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe radi koje ih obrađujemo, ali ne duže od 5 godina, osim ukoliko zakonom nije drugačije propisano.

NEWSLETTER

Vaše informacije koristimo i sljedeće marketinške svrhe:

  • kako bismo Vam slali redovite novosti vezane za naše proizvode i usluge; možete se odjaviti od primanja obavijesti putem e-mail-a brzo, jednostavno i bilo kada – samo kliknite na link „Odjavi se“ u svakom newsletter-u
  • na temelju Vaših informacija, mogu Vam se prikazati personalizirane ponude na našim Internet stranicama (uključujući i društvene mreže), a sadržaj stranice koji se prikazuje Vama može biti personaliziran-  one mogu uključivati ponude koje je moguće izravno rezervirati putem naše Internet stranice ili druge ponude i proizvode treće strane za koje mislimo da bi Vam se mogli svidjeti
  • prilikom sudjelovanja u drugim promotivnim aktivnostima (poput natječaja, programa vjernosti ili nagradnih igara) relevantne će se informacije koristiti za administraciju tih promotivnih aktivnosti

VAŠA PRAVA

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi Vaših podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak netočnih podataka ili dopunu, brisanje Vaših podataka kada više nisu potrebni za navedene svrhe, prenosivost podataka kod druge osobe, ograničenje obrade podataka koje se odnose na Vas te pravo na prigovor nadležnom državnom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb.

VAŠA SUGLASNOST

Ulaskom na našu web stranicu te nastavkom njene uporabe ili osobnim prihvaćanjem rezervacije proizvoda suglasni ste s time da mi upotrebljavamo Vaše podatke i prikupljamo u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.

Korisnik je suglasan da je korištenje naših internetskih stranica isključivo na njegovu odgovornost obzirom da niti jedan način prijenosa putem interneta ili elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan i ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Domisan d.o.o.
Miroslava Krleže 8, Rijeka
Odgovorna osoba: Kristijan Blaženović
Društvo je upisano u sudski Registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-16/8221-5
MBS: 040368371
OIB: 22460216806
Porezni broj: 4656326
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00kn, uplaćen u cijelosti.
Tel: 051 621 700; 051 615 800; 091 615 8011
mail: infodomisan@gmail.com